Bästa bingon

Var spelar man egentligen den bästa bingon online? Självklart råder det delade meningar om detta och egentligen är det bara du som kan känna efter vad som passar dig bäst. Vi tänkte dock ge dig några tips om bingorum online som vi gillar så du vet var du kan börja någonstans. Det finns ju så många att välja mellan och då kan det vara skönt att prova på en liten lista med bingorum som fått bra recensioner.

MARIABINGO

På Maria.com hittar du Maria bingo, ett av de allra bästa bingorummen idag som är helt på svenska. Numera toppar de alla listor som Nordens största bingorum på Internet och dem får hela tiden fler anhängare. Det kanske inte är så underligt då deras koncept bygger på en helhet, en nöjesportal helt enkel. Här kan du nämligen göra så mycket mer än att spela bingo. Du kan hitta nya vänner, hålla kontakten med de gamla, ha en egen blogg, dela foton, recept med mera och självklart spela förstklassig bingo.

BERTIL BINGO – HELA SVERIGES BINGO

Det perfekta bingorummet för dig som vill ha ett renodlat bingorum där spelandet står i fokus. Du spelar helt på svenska och spelkänslan är fantastisk, du hittar ett brett och bra utbud av bingo i alla dess former och självklart kan man chatta i samband med spelen. Tack vare att sajten är så användarvänlig som den är så passar Bertil Bingo för alla. Oavsett om du är en van datoranvändare eller inte så kommer du att få ut bästa möjliga spelupplevelse här.

MAMAMIA BINGO

På Mamamia bingo vimlar det av bra erbjudande för alla spelare och det är enkelt att hitta på sajten. Här kan du spela på flera olika språk och det finns en bra översikt för alla spel du kan vara med på. Även här kan man ha en egen liten sidan med presentation och gästbok, som på Maria bingo. Du kan dela foton, hitta nya bekantskaper och chatta med människor från hela Norden.

LYCKOBINGO

Detta bingorum är ett av de mer moderna och är riktigt roligt att spela hos, allt är på svenska och varje dag erbjuder dem nya kampanjer och specialpriser. Som ny medlem får du en generös insättningsbonus och här spelar du inte bara bingo. Om man vill kan man fördriva tiden med Keno, enarmade banditer och annat roligt. Varje söndag är det fyra timmars happy hour då alla spel har dubbla vinster. Det är svårt att inte känna sig välkommen här, stämningen är varm och trevlig.

MINBINGO

Detta är bingorummet som har Lasse Kronér som fronfigur, en trevlig bingosajt där du inte bara har roligt, vinner pengar och chattar, du gör dessutom något bra. En del av bingorummets vinst går nämligen till välgörenhet. Chattvärdarna som jobbar här är riktigt bra och lyckas verkligen skapa en varm stämning i chattrummen, här har man alltid roligt när man spelar bingo!